Fakturera utan F-skattsedel

Har du något arbete som du är duktig på och vet att du skulle kunna ta betalt för? Många hade nog svarat ja på den frågan. Men att starta ett företag och ansöka om att bli godkänd för f-skatt känns kanske som ett alldeles för stort arbete för att bara kunna ta betalt för IT-support eller hjälp i trädgården.

Förr i tiden så var det faktiskt väldigt bökigt och att registrera ett bolag har sina kostnader och det krävs då löpande bokföring och jag är redo att hålla med om att det blir på tok för mycket arbete för att kunna fakturera några hundralappar, vilket då resulterar i att många låter bli att utföra sina tjänster och ta betalt.

Lösningen är egenanställning

Lösningen finns! Tekniken och Sverige som affärsland går framåt i en rusande fart och det finns nu möjlighet att bli så kallad ”egenanställd” och skicka en faktura helt utan att behöva registrera ett bolag eller krångla med f-skattsedel.

Hur blir jag egenanställd?

Det finns ett antal egenanställningsföretag på marknaden som fokuserat helt och hållet på just detta, att hjälpa dig som privatperson att fakturera andra privatpersoner eller företag. Företaget hjälper dig då med allt administrativt, betalar in dina sociala avgifter och ordnar med bokföringen. Det enda du behöver göra är att registrera ett konto på deras webbplats, fylla i företagets uppgifter som du önskar fakturera och sedan sköter uppdragsgivaren resten åt dig.

Hur får jag betalt?

Du får betalt direkt till ditt privata bankkonto, pengarna du får är skattade och klara, du har då gjort rätt för dig och följt skatteverkets alla regler.

Vad kostar det mig?

Företaget som hjälper dig med detta tar enbart en liten procent på andelen som du fakturerar, dvs att fakturerar du ingenting så kostar det dig heller ingenting.

Sammanfattning

Detta är en otroligt bra möjlighet för folk att prova på sin affärsidé eller se om det som du är duktig på kan generera dig pengar utan att behöva ta det stora klivet och registrera ett bolag och krångla med allt som hör till det.

Till det bästa av allt, alla kan göra detta! Vad väntar du på? Sätt igång och tjäna pengar redan idag på dina kunskaper!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *